четвер, 20 червня 2019 р.

День закриття


20 червня в День закриття табору "Веселкограй" для дітей був оголошений флешмоб "Фото на згадку".Всі задоволенням робили селфі з друзями з вихователями.На лінійці закриття табірної зміни всім активним відвідувачам табору були врученні грамоти та призи. Начальник табору Горбунова І.О. представила відео -звіт найкращих цікавих моментів радості,екскурсій,розваг в таборі.
В день закриття  був проведенний Олімпійський день. У проведенні цього  свята спорту вихователям допомагали дітлахи із загонів  «Бедрики» та «Дивосвіт».
Вони завчасно підготували цікавинки про Олімпійські ігри,  про видатних спортсменів та поспілкувались з шкільним бібліотекарем про історію їх виникнення та провели  годину загадок, яка називалася “Що я знаю про Олімпійські ігри? ” Завдяки  оригінальній формі спілкування вихованці дізнались багато нового.
Вихователі загону «Бедрики»  провели малі Олімпійські ігри, адже наші вихованці ще маленькі для “справжнього”. Протягом дня для дітей були організовані  різноманітні спортивні заходи. Свято  закінчилося незвичайною дискотекою для фанів Олімпійських ігор.

Немає коментарів:

Дописати коментар