понеділок, 10 червня 2019 р.

День природи


10 червня відбувся День природи в пришкільному таборі відпочинку «Веселкограй».

«Природа постійно живить свідомість дітей яскравими образами, картинами, сприйняттями і уявленнями»,- так говорив про природу видатний педагог В.О.Сухомлинський.
Ось і діти ll загону «Дивосвіт» поринули в таємничий світ природи.На галявині цікавого охоче збирали свій букет і презентували його назву, грали в різноманітні ігри.
У ряді конкурсів було звернено особливу увагу на рослин та тварин Червоної книги України, їх збереження.
Людина-маленька частина природи,тому кожному з нас потрібно жити в гармонії із навколишнім середовищем.

Екологічна культура учнів-одна з необхідних складових рис справжнього громадянина,який займає в суспільстві активну життєву позицію.У цій діяльності виховується як любов до природи,так і творча активність.Саме з цією метою 10 червня у І загоні "Бедрики" був проведений День природи,який розпочався із традиційних моментів:ранкової зарядки,загонових справ,проведення інструктажів із техніки безпеки.
У цей день діти слухали лекцію про саме поняття природи,переглянули відеоматеріали про екологічне становище України,захищали свою позицію по відношенню до рослин,комах,тварин,ознайомившись зі сторінками Червоної книги України.
Мовна група
Колір — це інструмент створення психоемоційного комфорту в дитячому колективі. Саме з цією метою у мовній групі "Sunshine" понеділок став Кольровим днем. Вихованці табору взяли участь у яскравому флешмобі, кожен міг втразити свої почуття за допомогою кольору і активізувати свої знання з англійської мови.

Немає коментарів:

Дописати коментар